Η X-TRIM ΣΤΟ 31ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ

Κατηγορίες: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Καταχωρήθηκε από: xtrim@@

Στο 31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι η X-trim παρουσίασε το νέο μοντέλο της X-TRIM 31 Americana. H αποδοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη όπως και πολλοί ήταν οι λόγοι που χαρακτήρισαν το σκάφος αυτό σαν την καλύτερη πρόταση του φετινού Ναυτικού Σαλονιού. Ένα σκάφος που βασίζεται στην γάστρα, στο deck με μερικές αλλαγές καθώς και στους εσωτερικούς χώρους του 31 Cruiser με τελείως διαφορετικό σχεδιασμό κατασκευής και διαφορετικό lay out και όλα αυτά στην τιμή των 68.500 €.
Πιστεύουμε όπως και οι περισσότεροι φίλοι μας που πέρασαν από το περίπτερο της X-trim ότι αποτελεί την εναλλακτική πρόταση για όλους αυτούς οι οποίοι ήθελαν να αγοράσουν αρκετά μικρότερα σκάφη στην ίδια τιμή, όπως επίσης και σε αυτούς που ήθελαν να αγοράσουν δεκάμετρα καμπινάτα της ίδιας κατηγορίας με την Americana αλλά με πολύ περισσότερα χρήματα.
Πάνω απ’ όλα το σκάφος αυτό προσφέρει την καλύτερη συμπεριφορά στην θάλασσα και γι’ αυτό προτρέπουμε τους πελάτες μας πριν να το αγοράσουν να το δοκιμάσουν.
Το 28 Racer το οποίο είχαμε επίσης στην έκθεση παρουσιάστηκε αυτή την φορά 2μήχανο και με πολλούς κόμβους τελική ταχύτητα.
Επίσης το Racer θα το έχουμε έτοιμο στις εγκαταστάσεις μας σύντομα με το καινούριο lay out δηλαδή χωρίς καμπίνα αλλά με γωνιακό καναπέ πίσω και κονσόλα στο κέντρο με τουαλέτα.
Τέλος η παραλαβή των νέων μικρών Arrow και η παρουσίαση τους στο σαλόνι μας έδειξε πόσο εύκολα μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα φουσκωτό, αξιόπιστο, με μεγάλη εγγύηση, με μόλις 6.000 € και να ξεκινήσει για την ελληνική θάλασσα.
Ακόμα η X-TRIM προγραμματίζει μια μεγάλη εκδήλωση στη θάλασσα, έτσι ώστε οι φίλοι της, αυτά που είδαν στο σαλόνι να μπορέσουν να τα δουν και στην θάλασσα.
Η ημερομηνία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.