ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ X-TRIM και ΤΟΥ ΟΦΣΧ ΣΤΗΝ ΧΙΟ

Κατηγορίες: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Καταχωρήθηκε από: xtrim@@

Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου έγινε στο λιμάνι της Χίου η εκδήλωση του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Χίου και της εταιρείας X-TRIM.

Το Σάββατο το πρωί η X-TRIM είχε ένα σκάφος 31 Cruiser στο λιμάνι της Χίου και τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν σε έναν καιρό των 4 μποφώρ και να δουν το σκάφος εσωτερικά και εξωτερικά σε όλες του τις λεπτομέρειες. Την ίδια ημέρα, στις 20:00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Chandris έγινε η παρουσίαση των σκαφών της εταιρείας.

Ακολούθησε συζήτηση όπου τα μέλη και οι φίλοι του ομίλου κουβέντιασαν με τους ανθρώπους της εταιρείας λεπτομέρειες για τα σκάφη αλλά και γενικότερα θέματα κατασκευαστικά και σχεδιαστικά.

Η δίωρη αυτή ανταλλαγή απόψεων βοήθησε σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της εταιρείας μας να επικοινωνήσει με τους πελάτες της και τους φίλους της.

Την επόμενη ημέρα το πρωί όπου ο καιρός ήταν πολύ πιο κοντά στις επιδιώξεις της εταιρείας και των δοκιμών που ήθελε να κάνει [6-7 μποφώρ] είχαμε όλη την δυνατότητα να δούμε το σκάφος στο πραγματικό του περιβάλλον. Έτσι έγιναν διάφορες βόλτες αργές και γρήγορες, όπου το σκάφος μπόρεσε να δείξει τις ικανότητες του σε έναν αυξημένο καιρό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Χίου και όλα τα μέλη του για την απίστευτα θερμή τους φιλοξενία, για την τέλεια οργάνωση και για όλη την βοήθεια που μας προσέφεραν αυτό το διήμερο εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε ένα ένα τα μέλη του Ομίλου που γνωρίσαμε προσωπικά για τα καλά τους λόγια και την βοήθεια τους. Ιδιαιτέρως δε τον κύριο Μισετζή Γιώργο που φρόντισε για τις αρχικές επαφές και συνεννοήσεις καθώς και τον πρόεδρο του ομίλου, κύριο Ξύδα Χρήστο και την σύζυγο του κυρία Ελένη για την συνεχή παρουσία τους σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Kάντε κλικ εδώ για να δείτε τα video

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image