ΓΙΑΤΙ X-TRIM

1. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Όλα τα σκάφη της X-TRIM έχουν σχεδιαστεί σε υπολογιστές της SILICON GRAPHICS από μια σειρά προγραμμάτων σχεδιαστικών, ναυπηγικών, εξομοίωσης και φωτορεαλιστικής απεικόνισης [photorealistic 3D].
Όμως αυτό δεν αρκεί για να έχεις ένα καλό σκάφος στην θάλασσα.
Γι΄ αυτόν τον λόγο ζούμε μέσα στα σκάφη μας όλα αυτά τα χρόνια και ακούμε και τις συμβουλές των πελατών μας. Έτσι τα σκάφη μας έχουν βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα από τον αρχικό σχεδιασμό και βελτιώνονται χρόνο με τον χρόνο. Ο αρχικός σχεδιασμός όμως υποβοηθούμενος από τα προγράμματα εξομοίωσης μας επέτρεψε το πρώτο σκάφος που φτιάξαμε τουλάχιστον σε επίπεδο σχεδίασης γάστρας, να είναι εξαιρετικό. Έτσι από την πρώτη στιγμή καθιερώθηκε σαν σκάφος με εξαιρετική ποιότητα πλεύσης.
Ο σχεδιασμός του deck έχει επιτρέψει στο 31 CRUISER να έχει τις μεγαλύτερες εσωτερικές διαστάσεις από όλα τα σκάφη της κατηγορίας του. Η διάταξη των χώρων είναι απολύτως ναυτική και για τα ελληνικά δεδομένα ταξιδιού. Τα εσωτερικά των σκαφών μας είναι τα πιο ευρύχωρα και προσφέρουν ναυτική διαμονή κορυφαία στην κατηγορία. Ο σχεδιασμός όλου του σκάφους έχει κατοχυρωθεί στην Ελλάδα όπως και στον Παγκόσμιο οργανισμό βιομηχανικής ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων.
3_2

2. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

why_28_sec Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η ασφάλεια των σκαφών της σε όλα τα επίπεδα. Οι πανίσχυρες συνταγές με εξελιγμένα υλικά φροντίζουν έτσι ώστε η στατική επάρκεια και η αντοχή σε όλες τις συνθήκες του σκάφους να είναι πέρα από κάθε προσδοκία ακόμα και την δικιά μας. Αυτό πιστοποιήθηκε σε 3 ατυχήματα στα οποία τα σκάφη προσέκρουσαν και βγήκαν εξ ολοκλήρου στα βράχια και μετά την αποκόλληση τους ήταν σε πλόιμη κατάσταση.
Ένα άλλο σημαντικότατο θέμα ασφάλειας είναι τα ηλεκτρικά. Είναι γνωστό ότι ένα τέτοιο σκάφος λόγω του ότι είναι φουσκωτό, η μοναδική περίπτωση να βουλιάξει τελείως είναι η πυρκαγιά.
Έτσι η X-TRIM έχει δώσει τεράστια σημασία στην κατασκευή των ηλεκτρικών. Η ποιότητα των καλωδίων, το πάχος τους, η κόλληση με καλάι των ακροδεκτών, η κάλυψη τους με θερμοσυστελλόμενα υλικά σε συνδυασμό με τα άκαυστα περιβλήματα τους ουσιαστικά μηδενίζουν την περίπτωση πυρκαγιάς. Τέλος οι αυτόματες πυροσβέσεις είναι πάντα παρούσες εκεί που χρειάζονται.
Τρίτο και τελευταίο θέμα ασφάλειας είναι ο σχεδιασμός και η ποιότητα των μπαλονιών. Τα μπαλόνια κατασκευασμένα από άριστα υλικά είναι ¨δαγκωμένα¨ από το ίδιο το σκάφος έτσι ώστε και να ξεκολλήσουν να μην μπορούν να φύγουν από αυτό. Αλλά και αν αυτό γίνει έπειτα από πρόσκρουση το σκάφος εσωτερικά είναι ένα κανονικό πλαστικό σκάφος που μπορεί να πλεύσει με όλους τους καιρούς χωρίς μπαλόνια.
Επιστέγασμα όλης αυτής της προσοχής με την οποία κατασκευάζονται τα σκάφη μας είναι η εφ’ όρου ζωής εγγύηση γιατί πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να επιβεβαιώσουμε την τέλεια ποιότητα κατασκευής.

3. ΠΛΕΥΣΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Είναι το δυνατό μας σημείο. Όλος ο σχεδιασμός του σκάφους έχει σαν τελικό στόχο την ασφαλή και ξεκούραστη πλεύση. Τα σκάφη μας είναι πραγματικά παντός καιρού και γι’ αυτό σχεδόν όλα τα test των περιοδικών έχουν γίνει με δυνατούς καιρούς μέχρι και 8 beafort.
Η πλεύση όμως από μόνη της δεν αρκεί για να έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σκάφος. Η οικονομία είναι ένας πολύ μεγάλος παράγων.
Ειδικά στις μέρες μας όπου τα θέματα της ενέργειας και της ρύπανσης είναι πολύ σημαντικά, η X-TRIM σας προσφέρει σκάφη υψηλών αποδόσεων, χαμηλής κατανάλωσης και ρύπων.
Δεν είναι τυχαίο ότι το περιοδικό ΦΟΥΣΚΩΤΟ χαρακτήρισε το 28 Racer ως το πρώτο οικολογικό φουσκωτό. Και πώς να μην είναι όταν το σκάφος αυτό μήκους 9,10μ πλάτους 3,00μ και βάρους 2,5τον με την μηχανή του και τα υγρά του καίει μόνο 1L/M σε ταχύτητα 30 κόμβων.
Αντίστοιχα το 31 Cruiser όπως και το 31 Open-Cabin είναι τα μοναδικά σκάφη στην κατηγορία τους με βάρος μέχρι και 5,5 τον τα οποία κινούνται με μονές μηχανές πράγμα που υποδηλώνει το πόσο λίγη ενέργεια θέλουν τα X-TRIM για να κινηθούν.
why_31_sailing

4. ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

why_cons Η τιμολογιακή πολιτική της X-TRIM έχει σαν στόχο να είναι η καλύτερη αγορά στα χρήματα της [best buy].
Προσφέρουμε σκάφη πολύ υψηλής ποιότητας σε τιμές κάτω του μέσου όρου της κατηγορίας. Πράγμα που οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να το διαπιστώσει με μια έρευνα αγοράς.
Είναι μύθος ότι τα X-TRIM είναι ακριβά.

5. ΕΓΓΥΗΣΗ AFTER SALES SERVICE

life_time-guarantee [ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ] για όλα τα πλαστικά μέρη
10_years_tv [10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ] για το υλικό των μπαλονιών
3_years_tv [3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ] για την ηλεκτρική εγκατάσταση
Μόνο η X-TRIM μπορεί να δώσει μια τέτοια εγγύηση γιατί είναι σίγουρη για την ποιότητα της κατασκευής της. Σε παγκόσμιο επίπεδο η X-TRIM πρωτοπορεί με την κάλυψη που προσφέρουν οι εγγυήσεις της. Έτσι το After Sales Service αποκτά μια άλλη διάσταση. Είμαστε πάντα μαζί σας για οτιδήποτε προκύψει έτσι ώστε το σκάφος να είναι πάντα καινούριο και λειτουργικό.

6. ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

tests Η X-TRIM καθιερώνει ένα πρωτοποριακό τρόπο δοκιμών έτσι ώστε ο πελάτης να έχει μια πάρα πολύ σαφή εικόνα για το τι θα αγοράσει.
Γι αυτό τον λόγο δεχόμαστε την πρόκληση να βρεθούμε στην θάλασσα την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος για μια συγκριτική δοκιμή με οποιοδήποτε άλλο σκάφος επιλέξει ο ενδιαφερόμενος ακόμα και μεγαλύτερου του δικού μας.
Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και το αποδεικνύουμε…